Τη Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017 το σχολείο μας αποχαιρέτησε τους μαθητές της Γ΄Γυμνασίου με μια εκδήλωση που ετοίμασαν από κοινού ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων με τα παιδιά μας.

Σε μια γιορτή με ανάμεικτα συναισθήματα που περιελάμβανε προβολή δραστηριοτήτων τους, μουσική, τραγούδι και πολύ κέφι, Γονείς και Κηδεμόνες, Καθηγητές, φίλοι και μαθητές μοιράστηκαν μαζί με τους απόφοιτους αυτές τις όμορφες στιγμές. Στη γιορτή παρευρέθηκαν επίσης ο Δήμαρχος Αργυρούπολης – Ελληνικού κος Γιάννης Κωνσταντάτος, η Αντιδήμαρχος Παιδείας κα Κορίνα Θεοδώρου, επίσημοι προσκεκλημένοι από το Δήμο Αργυρούπολης – Ελληνικού,  ο Πρόεδρος της Ένωσης Γονέων Αργυρούπολης – Ελληνικού καθώς και ο απερχόμενος Πρόεδρος της Ένωσης.

Τέλος, δόθηκαν αναμνηστικά δώρα στα παιδιά από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων για να θυμούνται τις όμορφες στιγμές που πέρασαν στο σχολείο μας.

Αγαπημένα μας Παιδιά , φροντίστε το δικό σας, μελλοντικό ταξίδι στο Λύκειο να το πραγματοποιήσετε με τον καλύτερο τρόπο. Προσπαθήστε να συμπορευθείτε όμορφα με τους συνταξιδιώτες σας.  Κρατείστε στην καρδιά σας αυτά που άκουσατε,  και διδαχθήκατε? 

Και μην ξεχνάτε να ονειρεύεστε καινούριες διαδρομές! Και νέους προορισμούς!