11/10/2023

ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ


Το Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2023 στις 20.00 θα παρακολουθήσουμε στο Θέατρο REX την παράσταση για εφήβους «Στα Όρια». Η είσοδος είναι δωρεάν. Έχει γίνει κράτηση για 50 μαθητές/μαθήτριες και 8 εκπαιδευτικούς. Θα συναντηθούμε στις 18.50 στη στάση μετρό Άλιμος στα εκδοτήρια εισιτηρίων και εκπαιδευτικοί και μαθητές θα μεταβούμε με το μετρό στο θέατρο.

Μετά την παράσταση θα επιστρέψουμε με τον ίδιο τρόπο, η παραλαβή των μαθητών θα γίνει από τη στάση μετρό κατόπιν συνεννόησης.


ΕΘΝΙΚΗ ΛΥΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ – ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ


Την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2023 στις 20.30 θα παρακολουθήσουμε την Όπερα για παιδιά και νέους «Το ερωτευμένο σύννεφο» στην Εναλλακτική Σκηνή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Το κόστος εισόδου είναι 10 ευρώ. Λόγω περιορισμένης διαθεσιμότητας εισιτηρίων η κράτηση είναι για 20 μαθητές/ μαθήτριες και εκπαιδευτικούς. Θα συναντηθούμε στις 20.00 στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος στην είσοδο της Λυρικής Σκηνής. Από το ίδιο σημείο θα παραλάβουν οι γονείς τα παιδιά. Η καταβολή των 10 ευρώ είναι η δέσμευση της θέσης. Το συνολικό ποσό πρέπει να καταβληθεί στην ΕΛΣ μέχρι τις 12 Νοεμβρίου.

Οι μαθητές/μαθήτριες μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή στην κ. Αληζώτη.