Την Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2020 οι μαθητές των τμημάτων Α1, Α2, Γ1, Γ2, Γ3 καλούνται να προσέλθουν στο σχολείο στις 8.15πμ .

Θα οδηγηθούν στις αίθουσες διδασκαλίας τους κατά τμήμα, όπου και θα παρακολουθήσουν τη γιορτή – αφιέρωμα στην εθνική μας εορτή της 28ης Οκτωβρίου.

Για τους μαθητές της Γ τάξης, θα απονεμηθούν ΜΕΣΑ στις αίθουσες τα βραβεία αριστεία της προηγούμενης χρονιάς.

Εν συνεχεία , μόνο τα 5μελή συμβούλια από κάθε τμήμα και οι ορισμένοι από το σχολείο παραστάτες θα κατέβουν στον προαύλιο χώρο του σχολείου, όπου σε αντιπροσωπεία καθηγητών και μαθητών θα γίνει η τελετή παράδοσης της σημαίας.

Η αποχώρηση των μαθητών αυτών των τμημάτων  θα γίνει στις 9.30πμ.

Από τη διεύθυνση

Την Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2020 οι μαθητές των τμημάτων Α3, Α4, Β1, Β2, Β3 καλούνται να προσέλθουν στο σχολείο στις 9.15 πμ .

Θα οδηγηθούν στις αίθουσες διδασκαλίας τους κατά τμήμα.

Τα 5μελή συμβούλια από κάθε τμήμα και οι ορισμένοι από το σχολείο παραστάτες της σημαίας θα κατέβουν στον προαύλιο χώρο του σχολείου, όπου με αντιπροσωπεία καθηγητών και μαθητών θα γίνει η τελετή παράδοσης της σημαίας.

Εν συνεχεία, οι μαθητές παραστάτες και τα πενταμελή θα επιστρέψουν στις αίθουσές τους όπου και θα παρακολουθήσουν τη γιορτή/ αφιέρωμα στην εθνική μας εορτή της 28ης Οκτωβρίου.

Για τους μαθητές της Β τάξης, θα απονεμηθούν μέσα στις αίθουσες τα βραβεία- αριστεία της προηγούμενης χρονιάς.

Η αποχώρηση των μαθητών αυτών των τμημάτων θα γίνει  στις 10.30πμ.

Από τη διεύθυνση